torstaina, joulukuuta 30, 2010

Suomalaiset köyhät kerjuukeikalle vaikka Romaniaan...

Nyt kun Suomessa on taas laskettu valtakunnan kaikki köyhät ja päädytty niinkin leveään haarukkaan kuin 600.000-900.000 rahatonta ja kohta nahatonta kansalaista, niin eiköhän pistetä kansa liikkeelle ja toteuteta kansalaisten vapaata liikkuvuutta EU:n sisällä.
 
Hemmeti sentään, jos Romaniasta kansa liikkuu vapaasti köyhälistö-Suomeen kerjuulle ja "lihapatojen" ääreen, niin sitten säädettäköön sellainen laki, jossa jokainen suomalainen köyhä on velvoitettu liikkumaan pakolla vapaasti johonkin toiseen EU-maahan.
 
Ei ole pakko tehdä vastavierailua Romaniaan, sillä siellä suomalainen köyhä voisi äkkiä luulla olevansa rikkaampikin ja palata Suomeen ylpistyneenä. Nyt kun on lumimyräkkä-aika ja todistetusti kylmää, olisi oiva aika pistää köyhälistö kerjuulle johonkin EU:n lämpimään kolkkaan.
 
Kreikka, Italia tai mikä tahansa lämmin maa kelpaisi vallan mainiosti. Seuraavan toimeentulotukipäätöksen tai Kelan maksaman peruspäivärahapäätöksen mukaan voitaisiin liittää matkustamispakkopäätös, joka velvoittaisi kuukauden sisällä päätöksestä matkustamaan johonkin EU-maahan. Päätöksen mukana olisi maksusitoumus jonkun halpalentoyhtiön lennolle ja pakkomatkan paluulipun voisi käyttää vasta kolmen kuukauden kuluttua lähtöpäivästä.
 
Mikä sosiaalimenojen ja Kela-rahojen säästö, sillä tietystikään pakkomatkan aikana köyhä ei saisi toimeentulotukea eikä peruspäivärahaa. Pakkomatkan tarkoitushan on se, että köyhät kerjäävät, "lainaavat", varastavat tai mitä tahansa ja tulevat sillä toimeen.
 
Keittelisivät rantakaloja oliivilehtojen siimekseen pystytetyssä nuotiossa, nukkuisivat tähdet kattona ja harrastaisivat tervettä ulkoilmaelämää. Jos tiukkaa tekisi, voisi tietysti ottaa pahnueen pienimmän kainaloonsa ja pylläyttää pyrstön katukivetykselle jonkin kahvilan eteen ja parkua ja kiroilla suomeksi niin vimmatusti. Kyllä paikalliset viranomaiset jotain tekisivät, aivan varmasti, kun pentu-parkakin olisi naamioitu likaiseksi, räkäiseksi ja kirkuvaksi.
 
Vaatteet voisi varastaa ja ainahan sitä voisi käydä rikkaiden huviloiden puutarhoissa repimässä jotain rehuja ja pakkomyydä niitä sitten paikallisille. Pääsiäismunakoruja voisi niitäkin kaupitella ehtana kultana. Meillähän on ollut melkoinen liuta Romaniasta Suomeen tälläytyneitä korkeakoulutason opettajia, joiden opeista koko kansan köyhälistö voisi käydä kurssin tai pari, jotta kerjuu kaukomailla onnistuisi parhaiten.
 
Sinä aikana kun osa kansasta olisi kerjuukeikalla, voidaan heiltä kolmeksi kuukaudeksi vapautuneet asunnot vuokrata virolaisille ja muunkin maalaisille keikkamiehille, jotka maksaisivat vuokrat ja sähkölaskut, kenties vielä tv-luvankin parhaassa tapauksessa.
 
Pörräytetään kerralla 150.000-225.000 köyhälistökurjaa liikkeelle, kerran vuodessa ja ah avot, jo alkaisi yhteiskunta kukoistaa. Rikkaat saisivat vaurastua rauhassa ja köyhät pidettäisiin vikkelinä.
 
Pilttien koulunkäynti onnistuisi sekin hyvin, kiitos suomalaisen koulujärjestelmän, joka suoltaa neroja tuutin täydeltä. Vanhemmat tai perheen toiset piltit opettamaan pienempiä ja tällä tavoin ratkaistaisiin näppärästi liian suuret luokkakoot.
 
Miksi näin ei tehdä, vaikka tämä ratkaisisi monta ongelmaa kerta heitolla?
 
No tietysti siksi, että suomessa köyhät menevät piiloon ja leikkivät näkymätöntä, kukaan ei tunnustaudu köyhäksi. Joten äkkiä laatimaan laki ja määritetään lopulliset köyhyystulorajat.
 
Voi hyvä tavaton, ei olisi enää leipäjonoja, ruokajakeluita, soppakanuunoita turuilla ja toreilla...

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Asiaa! Saanko linkittää blogisi?

Amir Näveri kirjoitti...

Todellakin painavaa asiaa!

ps. Muutan vuodatussivuni muuten uuteen osoitteeseen...
http://amirnaveri.blogspot.com/

Sivu vielä vähän vaiheessa mutta eiköhän se siitä hyväksi muutu : )

Horinoita Helvetistä kirjoitti...

Hei Damned!
Toki saat linkittää...:)

Hei Amir:
Vuodatuksesta lentelee todella paljon blogerja pois näinä päivinä.

Hyvä tietää uusi osoitteesi, jotta voin sen taas linkitellä ja päivittää suosikkeihini.

Zombi kirjoitti...

Aaargh! LOL Damned on ZOMBI! Mulla on blogi edelleen vuodatuksessa, en käytä tuota bloggeria tällä hetkellä.