maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Viemäritangoa Helvetissä...

Kammottavien päätösten aiheuttama uutisvirta sen kun kiihdyttää virtaustaan. Kiinteistöverolla köyhät kyykkyyn ja vanhukset ulos kodeistaan, energiaverolla ulos loppu porukka. Mikäli kaikilla olisi töitä, riittäisi rahaa maksella päättömien poliitikkojen säätämiä rangaistusveroja, mutta kun ei ole kaikilla töitä.
 
Automatisoidaan vain lisää ja ajetaan loppukin porukasta työpaikkojen pihoille ihmettelemään entisiä työpaikkojaan, kiikutetaan joka hemmetin hilavitkutin-tehdas Aasian maihin tai itä-naapuriin. Pidetään nyt sitten kunnolla huolta siitä, ettei suomalaisilla ole töitä ja työpaikkoja.
 
Ja ennen kaikkea, äänestetään lisää karmaisevia poliitikkoja Arkadianmäelle läiskimään järjettömiä päätöksiään. Ei yhden kansan hävittämiseen tarvita ruttoa tai Ebolaa, siihen riittää 200 seinähullua poliitikkoa, ja niitä Suomessa löytyy joka niemen ja saaren notkelmasta.
 
Esimerkkinä vain maalaisserkkupuolueen riveistä kansan tajunnanvirtaan raketin lailla syöksynyt hongankolistaja, "mauton, hajuton ja näkymätön" ex-pääministeri, joka on tehnyt lyhyen pääministeripestinsä aikana puolueelleen enemmän hallaa kuin koko puolueen muu lööppi-kansa puolueen olemassaolon aikana. Hiljaisissa vesissä... ja sitä rataa. Siinä yksi erinomainen esimerkki kansamme edustajaksi valitusta järki-poliitikosta, joka rakastui itsestään kertoviin lööppeihin.
 
Nyt jos koskaan on aika huomata, miten hallitusherrat- ja frouvat ovat muutamien hallitusten aikana olleet hyvää vauhtia ajamassa alas suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Ja tämä nykyinen hallitus se vasta varsinainen romutusfirma onkin. Sosiaalitoimi on ollut tavallisen, ikänsä työtä tehneen ihmisen viimeinen hengissäpysymisen tukipilari ja ainoa turva kovassa maailmassa, samoin terveyspalveluja tuottava terveysvirasto, joita molempia ollaan nyt hyvää vauhtia ajamassa viemäristä alas.
 
Samalla ajetaan alas ennen niin korkealle arvostettu ihmisarvo. Vaan mitäpä se enää nykyaikana merkitsisi, ei niin yhtikäs mitään. Nykyisin sana ihmisarvo merkitsee vain säälittävää luokkaa kansalaisia, joiden otsiin on leimattu sana "hyödytön". Tätä porukkaa raharikkaat ja omaa etuaan ajavat poliitikot sitten nirppanokkaisina "avustavat" erilaisilla tulonsiirroilla, ja maksusitoumusnipuilla, joita ihmiset jonottavat sosiaalitoimen, Kelan ja terveyskeskusten luukuilla, kunhan ovat ensin saaneet varattuan ajan jollekin virkailijalle. Ja ajathan ovat vasta monien viikkojen päässä, joten jos jääkaappi on tyhjä, menee henki ja aika siirtyyy jollekin toiselle, jolla on ollut sissimuonaa varastossa.
 
Otsaleimattuun kansaan kuuluvat vaivaiset tai vain muuten sekundaksi luokiteltavat kansalaiset, jotka eivät ole olleet tarpeeksi älykkäitä kerätäkseen omaisuuksia, suhteita ja kallispalkkaisia työpaikkoja. Siis itse asiassa suurin osa porukasta. Sama porukka, joka on ollut mukana siinä "hyväosaisten" lottoarvonnassa, joka arpoi heidät syntymään Suomeen. Voi hyvä tavaton, sitä saavat mitä tilaavat ja aivan varmasti saavat vaikka eivät mitään tilaakaan.
 
Tangoon tarvitaan kaksi, mutta jos pariksi sattuu yhtä vaivainen ryysyläinen, ei ole mahdollisuutta päästä tanssimaan tähtien kanssa, ehei, rupuporukka tanssi aivan muilla parketeilla, kaukana kameroista ja viihdetoimittajista. Tavallinen riepuköyhälistö tanssii tangonsa kansakunnan viemäreissä, joiksi itsekkäät, ahneet ja suorastaan rikolliset päättäjät, niin poliitikot kuin Nalle-kansalaisetkin, ovat maamme muuttaneet.
 
Mitä hemmettiä pitää tapahtua, että oikeus, kohtuus, oikeudenmukaisuus, moraalisuus, tasa-arvoisuus ja ennen kaikkea ihmisarvoisuus palaisi peittämään tällä hetkellä puhtaaksi kalutun Suomi-Neidon kupeita? On neitosen takasta tuhatkin viety ja päättäjien ahneet kourat käyneet tyhjentämässä hyväuskoisen immen kukkaron.
 
Kun menee herrojen kanssa marjaan, käy huonosti. Ja tässä maassa on liikaa herroja, jotka tykkäävät käydä marjassa...

0 kommenttia: