sunnuntaina, syyskuuta 19, 2010

BB-kakarat apinalinna-lavasteissa...

No niin, johan tätä huttua on nyt nähty muutama viikko ja mitä siitä on jäänyt käteen? Samaa oraali-, anaali-, vaginaali- ja penisaalipelehtelyä ruudun täydeltä kuin edellisinäkin vuosina. Kyllä katsojaa nyt hemmotellaan, kun toinen toistaan humalikkaampi itsensäpaljastelija koikkelehtii lavasteissa, hitaasti ja näyttäen kaiken. 

Tavallaan, käyhän noita pelehtiviä kakaroita vähän sääli, mutta ei sittenkään. Olen aivan samanlainen tirkistelijä kuin kaikki muutkin töllöttimen edessä BB-talon tapahtumia kyttäävät, vahingoniloiset kanssaihmiset. Mitäs tyrkyttivät itsensä asukkaiksi ja tulivat valituiksi, mitäs hölmöilevät ja tuovat julki koko maailmalle typerien pikku aivojensa tyhjyyden. BB-pennut ovat ansainneet kaiken sen, minkä julksuudenkipeydellään saavat talossa aikaan. 

Kuka tavallinen töllön tuijottelija menisi ja munaisi, siis todella sananmukaisesti munasillaan munaisi, itsensä koko kansan silmien edessä? Kyllä talon asukkaiden päässä täytyy olla joku mutteri pahasti väärässä paikassa tai egon olla niin ylipullistunut, että aivot ovat sen takia poksahtaneet päästä.

Kolmen kimppakivaa, joka ei ole kivaa kuin mahdollisesti yhdelle, hotdog-sämpylöiden
välissä pyöriskelevälle nakille. Kopelointia, pyöriskelyä, sormiperformanssia peiton alla ja eikös taas yksi sämpylänpalanen juokse raivopäissään tuhisemaan kylpyhuoneeseen.

Ja nyt kun näitä eri tavoin seksuaaliorientoituneita prisessoja ja prinssejä kekkaloi porealtaan ja makuuhuoneen välillä, tulee väkisin mieleen se, että kohta tavallisella heterolla on syytä tuntea olevansa vähän tyhmä ja jälkeenjäänyt tappaus. Tavallisen hetero-pulliaisen pitäisi ainakin harrastaa sadomasokismia hikisten urheilusukkiensa kanssa ollakseen edes jollakin tasolla trendikäs näiden moderni-seksuaalien joukossa.

Mitä nämä julkisesti eri seksuaalikategorioihin julistautuneet pennut ovat oikeassa elämässä, sitä en halua tietääkään. Kantakoot häpeänsä ja nyyhkikööt julkisuuden julmuutta muutaman viikon talosta ulos tulonsa jälkeen. Sen jälkeen onkin oikein sopivaa, että saavat rauhassa paeta häpeilevien läheistensä komeroihin ja kadota tavisten tympeään tuntemattomuuteen.

BB-ohjelman katselijalle tulee väkisinkin sellainen tunne ja olo, kuin hän olisi pikavierailulla Korkeasaaren apinatalossa, jossa toiset apina nyppivät kirppuja toisten turkeista, samaan aikaan kun taustalla urosapina kuksii välinpitämätöntä naarasta.

Siitäkö tässä on kyse, tähänkö on päädytty ja näin lähelleko tipahdimme puusta? Toiset apinat olohuoneidensa pimeässä tuijottavat kuvaruudusta, kun julkisuutta kaihoavat ahne-apinat telmivät tuotantoyhtiön lavastelinnassa.

Pitäisiköhän hankkia ihan ikioma elämä...?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mitä ihmeen BB sä katsot kun olet saanut siitä noin seksuaalisen kuvan.. eihän siellä ole seksiä yhtään.. ;) pitäisikö katsoa hetken sitä tämän vuoden BB ja kirjoitella "hauskoja" blogeja sitten sen jälkeen..

Tuitsuli kirjoitti...

Mä en oo kattonu edelleenkään yhtään kokonaista jaksoa BB-talon elämää, mutta kyllä kirjoituksesi uskottavalta kuulostaa. Sen verran tiiän minäkin. No, taas alko naurattaa ja samalla tuli vähän surumielinen olo. On tää nykyajan tositv-viihde jotenkin niin karua ja jotenkin vie ihmiset lähes pelkästään perustarpeiden tasolle unohtaen jalommat aatokset. Ehkä meillä sitten on ongelma perustasolla. Ehkä tuo vapaaehtoinen vankeus toisaalta tuo ihmisestä esiin perusvietit voimakkaammin, niinhän vankeudessa usein käy. Aletaan eläimellistyä.