torstaina, elokuuta 12, 2010

Vietä erilainen hiihtoloma rautatieasemalla

Jos olet jo käynyt kaikkialla ja kokenut kaiken, koe vielä Suomen VR. Jos et ole käynyt missään etkä ole kokenut mitään, koe ehdottomasti Suomen VR, sen jälkeen olet kokenut kaiken.



Muuta tasapaksu ja ennalta arvattavissa oleva elämäsi suureksi seikkailuksi, jossa kaikki mahdoton on mahdollista ja mahdollinen todella mahdotonta. Astu junaan, jos se tulee asemalle. Mikäli junan tulosta on vain lupaus ja 10 minuutin välein vaihtuva positiivinen ilmoitus lähdöstä joskus ja jonnekin, olet oikealla asemalla todella väärään aikaan.


Asemahallit ovat tänä päivänä tuntemattomien kohtauspaikka. Astu asemahalliin ja tutustu muutamassa tunnissa mitä erilaisimpiin ihmisiin niin kotimaasta kuin ulkomailta. Vihjeeksi turhautuneille sinkuille: tällää itsesi vaikkapa Helsingin rautatieasemalle, ota muodon vuoksi mukaasi muutama epämääräinen pussukka merkiksi siitä, että olet mahdollisesti menossa jonnekin. Ei kenenkään tarvitse tietää, että olet vain pongailemassa mahdollista seurustelupartneria.


Et voi jäädä kiinni turhasta notkumisesta saati itsekkäästä tilanteen hyödyksi käyttämisestä, voit aina sanoa suu flirttailevasti mutrulla, että ei se juna tunnu tulevan tämänkään päivän aikana. Mikä loistava syy notkua öisellä asemalla tutkailemassa toisia, kenties samalla asialla liikkuvia saalistajia, joilla on makuupussit levitetty kutsuvasti kivilattialle.


Lapsiperheet arvostavat varmasti sitä, että lapsilla on koko asemahallillinen leikkikavereita. Janoisia taas helpottaa, kun juottolat ovat lähellä ja nakkikojuja rivissä nälkää poistamassa. Kyldyyriä löytyy VR:n kuukausilehdynkäisestä ja mikäli VR ei vielä ole keksinyt palkata performanse-taiteilijoiden ryvästä ihmisiä hauskuuttamaan, luovutan idean tässä ja nyt VR:n käyttöön.


Koe erilainen hiihtoloma kansainvälisessä seurassa, kaikki palvelut lähellä.

0 kommenttia: