sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2011

Kaatopaikkapyöryköitä muovikuorutuksella...

Nyt sitten laukesi taas yksi petosansa lisää. Meille on vuositolkulla syötetty erilaista, kemianteollisuuden tuottamaa funktionaalisen terveysvaikutteista ruokaa, jossa oikeaa raaka-ainetta on vain nimeksi, jos sitäkään. Miten ihmeessä tähän on päädytty? Kansalle syötetään jätettä viimeisen päälle suunnitelluissa pakkauksissa, joissa pakkauksen pahvikuori on ainoa syötäväksi kelpaava osa.

Tyhmää kansaa on läimitty tuoteselosteilla päin lättyä. Koreissa pakkauksissa meille on myyty eineksiä, joilla ei ruokkisi edes pahimman vihamiehensä lemmikkirottia.

Onko mikään ihme, että kansa pullistuu, rapistuu ja nahistuu. Syötyään vuositolkulla kiireisen työssäkäyvän ihmisen kotityötä helpottavia muoviaterioita, kansan terveinkin osanen syöpyy sisältä päin puhki. Vaellus arvauskeskukseen tuottaa tulokseksi kehotuksen ruokavalioremonttiin sekä kilon reseptejä, jotka yhteisvaikutukseltaan ovat yhteen sopimattomia ja hitaasti mutta varmasti tappavia.

Mikäpä siinä, pistetään palamaan oikein kunnolla. Muutetaan kaikki kierrätyskeskukset, kaatopaikat ja jätelaitokset elintarviketehtaiksi. Oikea resepti ja ruoka-ainesuhde voisi olla vaikkapa tonni muoviromua ja sekaan heitetään muutama nääntynyt broileri ja lopputulokseksi saadaan somannäköisiä muovipalleroita, joissa on ainakin siteeksi lihaa. Rakenne olisi ainakin kotoisan kumimainen.

Kaikkeen kyllästyneelle porukalle voidaan tuottaa trendipyöryköitä, jotka loistaisivat iloisesti kevään väreissä, vihreänä ja keltaisena. Syksyksi sitten voidaankin tuottaa räiskyvän värisiä, punaisia ja oransseja kumipyörylöitä, joita hätätapauksessa voidaan käyttää vaikka kaupunkimaasturin vararenkaana .

Tätä samaa aihetta on käsitelty useammassa blogissa, mutta paiskaanpa minäkin teflonkauhani samaan muovimössöön ja maustan sitä omilla kitkerillä mausteillani.

Aihetta on mediassa käsitelty ainakin seuraavissa artikkeleissa:

Taloussanomat, 16.10.2010 

yle.fi, 02.03.2011

Taloussanomat 24.02.2011

Kohua aiheuttaneet kirjat ovat Mats-Eric Nilssonin käsialaa:

Kotiliesi, Mats-Eric Nilsson: Petos lautasella

kemikaalikimara

Ja mikäli vielä lisäaineet kiinnostavat, Eviran sivuilta löytyy elintarvikkeiden lisäaineiden E-koodiavain pdf-tiedostona:

Evira

Ja nyt kun linkkejä aloitin lisäämään, tällätäänpä muutama aihetta sivuava linkki lisää:

yle.fi, ruokaa ilman lisäaineita

uusisuomi.fi, Pelko ruoan lisäaineista

Tosiasia on se, että elintarviketeollisuudella ei yksinkertaisesti ole varaa kertoa kuluttajille, mitä kaikkea elintarvikkeisiin lisätään säilyvyyden kustannuksella. Jos totuus tulisi kaikessa karmeudessaan julki, jäisivät elintarvikkeet mätänemään kaupan pakastealtaisiin ja kylmähyllyihin.

Olen kerrankin utelias ja halukas vakoilemaan päättäjien ja elintarviketeollisuuden pamppujen ruokapöytiä. Mitä niissä tarjotaan, samaako, jota tavallisille taatelintallaajille syötetään ja tarjotaan kauppojen sisäänheittoartikkeleina huimine alennuksineen? Tuskinpa.

Ja vielä yksi linkki-paholainen, jonka takaa löytyy, tällä kertaa, amerikkainen kirjoittaja, jolla on painavaa asiaa kauppojemme hyllyillä notkuvista kevyttuotteista:

Syö rasvaa ja laihdu

Ruoka pitää ihmisen hengissä, toiset paremmin kuin toiset, mutta ruoan päätehtävä on pitää ihminen elinvoimaisena ja virkeänä, siis hengissä. Jos hyvin käy, ruoka myös ravitsee ja tuo elimistöön sopivassa suhteessa kaikki elintoimtoihin tarvittavat vitamiinit, hiven- ja kivennäisaineet, joita ilman tavallinen kansa alkaa ikuisen vaelluksensa arvauskeskuslääkäreiden pakeille arvattavaksi.

Meidät syötetään hengiltä ja lapsemme kasvavat sairaiksi.

Muuan viisas intiaanipäällikkö, totesi kauan kauan aikaa sitten, että valkoinen mies nääntyy nälkään täysinäisen ruokapöydän ääressä. Miten oikeassa tuo intiaanipäällikkö olikaan, se päivä on tullut, se päivä on nyt...

08.04.2014 linkkien päivitys.  Kaikki ohjelmalinkit ovat vanhentuneet ja siksi ne poistettu, myös muutama muu artikkeli oli kadonnut ja joidenkin linkkien kohdalla tieto piti etsiä uudestaan.

perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Liian tyhmä rikolliseksi vai sopivan viisas vankilaan...?

Että ottaa pattiin ja korvista käryää kitkerä savu. Minulle on valehdeltu ja minua on huijattu raskaimman päälle. Koulujen opot saavat marssia uudelleenkoulutukseen, sillä heidän tietojensa perusteella valmistuu suoraan köyhäksi. TE-toimistojen virkailijatkin puhuvat puppua tai sitten ovat lintsanneet koulutuksessaan ne tunnit, joilla kerrottiin hyväpalkkaisista työpaikoista.

Miten on mahdollista, että suurelle osalle Suomen kansasta on syötetty potaskaa kaikki nämä vuodet, vaikka hyväpalkkaisia töitä olisi ollut koko ajan tarjolla, ei nyt pilvin pimein, mutta riittävästi. Perhanan poliitikonrääpäleet, virkamiehenplantut ja ammatinvalinnanohjauksen ääliöt. Meiltä on pimitetty tietoa, meitä on sumutettu ja ennen kaikkea meiltä on viety kohtuupalkkaiset työpaikat ulkomaaneläville.

Ennen työpaikat ulkoistettiin Kiinaan ja muihin nälkää näkeviin maihin, nyt niitä ulkomaaneläviä on roudattu Suomeen viemään rahapaikat nälkäisten suomalaisten edestä. Ja niitä perkeletton vääräkielisiä on vielä porkkanoilla houkuteltu Suomeen. Saamarin saamari.

Tämähän on aivan pöyristyttävää! Mikä ihmeen salaliittoteoria on vallalla, kun oman maan kansalaisille ei kerrota mahdollisuudesta korottaa elintasoaan? Kaikki työmahdollisuudet on varattu ulkomaaneläville, joiden takia Suomessa on kohta ainakin neljä tai viisi äidinkieltä, ja suomen kieli on kohta vähemmistön kieli.

Jaa, että mistäkö meuhkaan, no en sen vähemmästä kuin siitä, että meidät kasvatetaan Herran nuhteessa ja siinä, että rehellisyys maan perii. Näkisi vain, sillä kyllä nyt on niin, että oman maan kansalaiset on kasvatettu liian tyhmiksi pärjäämään edes rikollisina ja siksi kansa pakertaa niskat limassa määräaikaisissa töissä, työllistämistöissä, palkkatukitöissä ja vaihtelevalla menestyksellä marssivat työelämävalmennuspaikoista ja työvoimapoliittisista koulutuksista toiseen, ja kolmanteen ja neljänteen...

Nyt saavat vikinät loppua ja rähinät alkaa. Koko kansa uudelleenkoulutukseen, perustettakoon konna-akatemioita, joissa nuhteeton ja rehellinen Suomen kansa koulutetaan ajattelemaan tuottavasti, innovatiivisesti ja tuloshakuisesti. Koko kansa vain ulkomaille työharjoitteluun, kieltä ja konnuuksia oppimaan. Takaisin ei ole tulemista, jollei ole läpäissyt jonkin ulkomaisen konnakurssin loppukoetta, jäänyt kiinni ainakin pari kertaa ja viettänyt muutaman kuukauden paikallisessa täysihoidossa, josta pitää löytyä todistus tai ainakin vakuuttava diplomi, matkamuistoiksi kelpaavat vain hilut kintuissa.

Nyt vasta, kaikkien näiden vuosien jälkeen, syväkurkku astuu esiin ja lällättää koko salaliittoteorian julki. Juuri nyt, kun kaikki hyväpalkkaiset paikat on täytetty, ulkomaanelävillä.

Alla olevasta linkistä avautuu koko kauheus:

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/18845-vankila-on-kuin-viiden-tahden-hotelli

Ajatelkaa nyt, työpaikka on taattu, palkka on parhaimmillaan yli kaksi tonnia kuukaudessa, ilmainen asunto, ateriapalvelu ja lomat pyörivät. Tämä jos mikä on kusetusta parhaimmillaan, ulkomaanelävien suosimista, poliitikkojen kansainvälistä suhdetoimintaa ja hyvä veli-verkostoa. "Ottakaa te meidän amatöörikonnat, niin me sitten koulutamme niitä täällä lisää teille lähetettäväksi".

Viiden tähden hotelli-vankilat täytettäkööt oman maan kansalaisilla, ulkomaanelävät karjavaunuissa rajalle ja ulos maasta. Perhana, johan on oikeus ja kohtuus, että oikeus määrää kotimaiset konnat Suomalaisiin lyxys-vankila-hotelleihin ja potkaisee ulkomaanelävät vankileirien saaristoihin meditoimaan vuosiksi kaukana sivistyksestä ja varsinkin suomalaisista ja Suomesta.

Ehdotin jo joskus aikaisemmin sitä mahdollisuutta, että poliitikot neuvottelisivat eri maiden vankeinhoitoviranomaisten kesken sellaisen sopimuksen, että jokainen ulkomaanelävä-rikollinen lähetetään oman maansa vankilaan mätänemään mahdollisimman alkeellisiin oloihin. Suomen viranomaiset maksaisivat tietyn, mahdollisimman edullisen mutta tarpeeksi houkuttelevan summan vastaanottavan maan vankeinhoidon viranomaisille, mutta vasta sen jälkeen kun rikolliselle Suomessa määrätty rangaistus olisi täysimääräisenä lusittu loppuun.

Se olisi huomattavasti edullisempi vaihtoehto ratkaista ongelma ja samalla taattaisiin suomalaisille mahdollisuus päästä tienaamaan lyxys-vankiloissa kunnon palkkaa ainakin vähäksi aikaa. Se kun olisi paljon mukavampaa kuin kärvistellä köyhäinrovoilla kuukaudesta toiseen, kiikuttaa koko elämänsä sosiaalivirkailijan tutkittavaksi, täytellä Kelan työttömyyspäivärahalappusia ja hyppelehtiä kuin kesykani työllistämistoimenpiteestä toiseen.

Ei vallan hullu idea, toteuttamiskelpoinen, kulutuskysyntää nostava ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Sitä paitsi se kohottaisi kummasti kansainvälistä opiskelijavaihtoa ja toisi uusia tuulahduksia suomalaiseen työelämään...